CASIO ClassPad

Q3
Miten voin peruuttaa kuukausijäsenyyden?  (iOS)
A3
Voit peruuttaa jäsenyyden seuraavasti.
iOS

iPhone tai iPad:
1. Valitse Asetukset > iTunes- ja App Store.
2. Napauta näytön yläreunassa olevaa Apple ID -tunnustasi.
3. Napauta Näytä Apple ID.
4. Napauta tilausta, jota haluat hallita.
5. Valitse CASIO ClassPad.
6. Peruuta tilauksesi valitsemalla Peruuta. Kun peruutat tilauksen, se lopetetaan voimassa olevan laskutusjakson jälkeen.

Tietokone:
1. Avaa iTunes.
2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili.
3. Siirry Asetukset-osioon.
4. Valitse Tilaukset-kohdan oikealta puolelta Hallitse.
5. Peruuta tilauksesi valitsemalla Peruuta tilaus. Kun peruutat tilauksen, se lopetetaan voimassa olevan laskutusjakson jälkeen.
6. Napsauta hallinnoitavan tilauksen vieressä olevaa Muokkaa-painiketta.