CASIO ClassPad

Q2
Mikä on CASIO ClassPad?
A2
ClassPad on CASIO-laskinsovellus, jossa on monia tehokkaita toimintoja matematiikan opiskeluun.  Se tukee monimutkaisia laskelmia, kaavioiden piirtämistä ja tietokonealgebrajärjestelmää (CAS). Sovelluksen avulla voit tutkia ja ratkaista matemaattisia ongelmia.  Sen käyttöliittymä muistuttaa oppilaitoksissa eri puolilla maailmaa yleisesti käytettyä ClassPad-laskinta.

Kaikkien ClassPad-toimintojen käyttö edellyttää kuukausitilausta.
Voit lukea täydet ehdot täällä (englanniksi).