Q7
Jos laskinmallini tukee eri kieliä, kuinka vaihdan ClassWiz-laskimen kieliasetusta?
A7
Voit toimia alla kuvatulla tavalla kieliasetuksen muuttamiseksi.

Käyttö:
1. [SHIFT][MENU] (SETUP)
Käytä ylös- ja alaspäin osoittavia kohdistinnäppäimiä vierittääksesi näytölle kohdan "Language*" (Kieli).
2. Paina näppäintä, joka vastaa kohdan "Language*" (Kieli) vasemmalla puolella olevaa numeroa.
3. Paina näppäintä, joka vastaa sen kielen vasemmalla puolella olevaa numeroa, jonka haluat valita.

*Language, اللغة, 语言, 言語, Langue, Taal, Sprache, Idioma