Q6
Tukeeko ClassWiz 3-merkkisiä erottimia?
A6
Kyllä. Valitse SETUP-näytössä "On" (Päällä) asetukselle "Digit Separator" (Erotin). Alkuperäinen oletusasetus on "Off" (Pois).

Käyttö:
  1. [SHIFT][MENU] (SETUP)
     Käytä ylös- ja alaspäin osoittavia kohdistinnäppäimiä vierittääksesi näyttöä, kunnes kohta "Digit Separator" (Erotin) tulee näkyviin.
  2. Paina näppäintä, joka vastaa "Digit Separator" (Erotin) -kohdan vasemmalla puolella olevaa numeroa.
  3. Paina [1] ja valitse sen jälkeen "On" (Päällä) merkin erottimille.