Q5
Miksi suorittaessani laskutoimituksia ClassWiz-sarjan laskimellani tulos ilmoitetaan murtolukuina?
A5
1. Laskimen alkuperäinen oletusasetus on MathI/MathO. Tällä asetuksella murtolukumuoto on ensisijainen esitysmuoto. ClassWiz-laskimen asetuksista voidaan muuttaa tuloksiin desimaalilukumuoto.

Käyttö:
     Paina [SHIFT] [MENU] [1] (Input/Output) [2] muuttaaksesi asetuksen arvoon MathI/DecimalO.

2. Vaihtoehtoisesti voit toimia alla kuvatulla tavalla muuttaaksesi esitetyn arvon muotoa laskutoimituksen suorittamisen jälkeen.
     ・Kun laskutoimitus on suoritettu, paina näppäintä [S-D]. Tällöin esitetty murtoluku esitetään desimaaliarvona.
       Jos näppäintä [S-D] painetaan desimaaliarvon näytön aikana, arvo muutetaan murtolukuarvoksi.
     ・Paina laskutoimituksen aikana painikeyhdistelmää [SHIFT] [=] painikkeen [=] sijasta.